Ελληνικό Airplay Chart: Επιστρέφει στο No. 1 ο Οικονομόπουλος – Νέα είσοδος από Παπαρίζου (03/2023)

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για δεύτερη φορά το τραγούδι «Πρέπει Δεν Πρέπει» του Νίκου Οικονομόπουλου, το οποίο είχε ανέβει αρχικά στην πρώτη θέση στο chart για την 51η εβδομάδα του 2022.

Παράλληλα, το «Πρέπει Δεν Πρέπει» κυριαρχεί για δεύτερη εβδομάδα και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου.

Σε ένα τραγούδι πλημμυρισμένο με νοσταλγία, με στίχους που μιλούν για πάθη που δεν καταλαγιάζουν, η μοναδική φωνή του Nίκου Oικονομόπουλου αγγίζει, συγκινεί και μας φέρνει σε επαφή με τα πιο ειλικρινή συναισθήματα.

Το «Πρέπει Δεν Πρέπει» διαδέχθηκε για τον Νίκο Οικονομόπουλο το single «Όσο Τίποτα Σε Θέλω», που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και έφτασε μέχρι το No. 2 στο Ελληνικό Airplay Chart.

Επίσης, το «Πρέπει Δεν Πρέπει» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων μετά το «Από Έρωτα…», το οποίο βρέθηκε για έξι εβδομάδες συνολικά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart.

Νέες είσοδοι

«Φεύγω» – Έλενα Παπαρίζου (No. 18)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά το νέο τραγούδι «Φεύγω» της Έλενας Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου συναντά ξανά δισκογραφικά τον ταλαντούχο τραγουδιστή και δημιουργό Γιώργο Σαμπάνη, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική συνεργασία και το αποτέλεσμα συγκινεί.

Το «Φεύγω», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, είναι μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που μιλάει για όλες της ιστορίες αγάπης που έφτασαν οριστικά στο τέλος τους.

«Πες Μου Πού Θα Με Πας» – Νικηφόρος (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει το «Πες Μου Πού Θα Με Πας» του Νικηφόρου.

Το «Πες Μου Πού Θα Με Πας» είναι το επόμενο τραγούδι μετά τη δυναμική μπαλάντα «Ζω Ή Έχω Πεθάνει», που κυκλοφόρησε τον Μάιο και την επιτυχία «Μια Νύχτα Θέλω Μόνο», το οποίο διέθετε επί σειρά μηνών μια σταθερή παρουσία στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Ο Νικηφόρος βάζει ξανά την υπογραφή του στις μουσικές προτιμήσεις με το «Πες Μου Πού Θα Με Πας», το οποίο έχει βρεθεί ήδη για 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και συμπληρώνει τώρα 12 εβδομάδες παρουσίας στην κατάταξη.

- Advertisement -

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά