Σύγχυση προκάλεσαν στην κριτική επιτροπή του «The X Factor» οι Έλληνες δίδυμοι σωσίες του Justin Bieber.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κριτές του βρετανικού «The X Factor», όταν είδαν μπροστά τους κατά μήκος των οντισιόν τους… Έλληνες δίδυμους σωσίες του Justin Bieber.

Οι «Pretty Boy Karma» είναι δύο πανομοιότυπα δίδυμα αγόρια 19 χρονών που κατάγονται από την Αθήνα, ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτουν μία εκπληκτική ομοιότητα με τον 23χρονο Καναδό super star.

Δίδυμοι στη ζωή, δίδυμοι και στη μουσική, ο Φίλιππος και ο Αχιλλέας έλαβαν μέρος στην 14η σεζόν του βρετανικού «The X Factor» που μόλις άρχισε και το επεισόδιο όπου συμμετείχαν προβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου.

Η τετράδα της κριτικής επιτροπής, που συγκροτείται από τον Simon Cowell, τη Nicole Scherzinger, τη Sharon Osbourne και τον Louis Walsh, σχολίασε από την πρώτη στιγμή την ομοιότητα των αγοριών με τον τραγουδιστή του «Despacito».

Οι «Pretty Boy Karma» τραγούδησαν φυσικά το «Boyfriend» του Justin Bieber, αλλά σε αυτήν την περίπτωση απέτυχαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές όσο το πέτυχαν με την εμφάνισή τους. Το αντίθετο μάλιστα…

Ο μεγιστάνας των talent shows και εμπνευστής του «The X Factor», ο Simon Cowell, τους διέκοψε πριν καν ολοκληρωθεί η ακρόαση και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν απογοητευτικά. «Νομίζω ήταν απαίσιο. Ειλικρινά κάνετε τους Jedward να μοιάζουν σαν τους Simon & Garfunkel», τόνισε ο Louis Walsh, ενώ οι υπόλοιποι είχαν μείνει άφωνοι. «Χρειάζεστε περισσότερη εμπειρία», τους ειπώθηκε επίσης. «Bad karma» για τους «Pretty Boy Karma».

Οι ψήφοι και των τεσσάρων μελών της κριτικής επιτροπής ήταν αρνητικές, όμως ο Simon Cowell μπερδεύτηκε και τους ανακοίνωσε ότι πήραν τέσσερα «ναι», προτού συνειδητοποιήσει το λάθος του και αναφωνήσει: «Είναι κυριολεκτικά εφιάλτης. Είναι… Ξύπνα! Τέσσερα “όχι”».

Δείτε την οντισιόν των «Pretty Boy Karma» στο «The X Factor» παρακάτω:

Παρόλο που οι «Pretty Boy Karma» δεν τα κατάφεραν στην οντισιόν του «The X Factor», έχουν βρει υποστήριξη από το κοινό του Justin Bieber που έχει αρχίσει να τους ακολουθεί στο λογαριασμό τους στο Instagram.

 

Αφήστε το σχόλιό σας