Ο Λούκας Γιώρκας ήταν ο επόμενος τραγουδιστής που δεν ήξερε πού έμπλεκε, όταν κάθισε στο «Πουφ» του Λάμπρου Φισφή.

Ο Λούκας Γιώρκας αποκαλύπτει το εφηβικό του crush, λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του. Ο τραγουδιστής είναι πιο απολαυστικός από ποτέ.

Είναι αλήθεια ότι οι Κύπριοι τρώνε την πίτσα με κέτσαπ; Τι έγινε ένα βράδυ που βγήκε για ποτό στη Ρόδο και ξύπνησε στην Πάτρα; Έχει όντως πιει 60 «υποβρύχια» σε ένα βράδυ;

BONUS: Οδηγίες παρασκευής «υποβρυχίου» σε ρυθμό… τσιφτετέλι.

Ο Λούκας Γιώρκας είναι ο «έτοιμος για όλα» καλεσμένος στο «Πουφ» αυτής της εβδομάδας, τραγουδώντας τις οδηγίες για την παρασκευή ενός ζαλιστικού «υποβρυχίου» ως λαϊκό hit σε ρυθμό τσιφτετέλι.

Δείτε το με τα μάτια σας μόνο στο «Πουφ», στην ανατρεπτική viral εκπομπή που ανεβαίνει κάθε Παρασκευή σε ένα από τα ελληνικά κανάλια του YouTube με τους περισσότερους συνδρομητές, αυτό της Cobalt Music, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Σε ένα 7λεπτο μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο – σφηνάκι που ανέβηκε στο YouTube λίγες μόνο ώρες πριν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του και video clip με τίτλο «Υποκρίνεσαι», ο τραγουδιστής σε αυτή την εκπομπή δεν υποκρίνεται καθόλου.

Aποκαλύπτει στον Λάμπρο Φισφή ότι οι Κύπριοι τρώνε την πίτσα με κέτσαπ, ότι μικρός ήταν «ερωτευμένος» με το διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham και ότι ένα βράδυ βγήκε για ποτό στη Ρόδο και ξύπνησε στην Πάτρα…

Δείτε τώρα το όγδοο επεισόδιο του «Πουφ»:

Το «Πουφ» είναι μία νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά. Κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός καλλιτέχνης «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας