Ο Έλληνας καλλιτέχνης που ήταν στο πλευρό των Metallica θέλει να ανέβει στη σκηνή της επόμενης Eurovision με τα «χρώματα» χώρας του εξωτερικού.

Η πόλη της Καβάλας είναι πολύ υπερήφανη για το άξιο τέκνο της, τον καλλιτέχνη Παναγιώτη Μαδεμλή, αναφορικά με τη φετινή Eurovision.

Και αυτή τη χρονιά οι Έλληνες δίνουν τη δική τους «μάχη» με άλλες χώρες -μιας που για την εγχώρια διαδικασία η δημόσια τηλεόραση, έθεσε συγκεκριμένους κανόνες για τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Ο αγγλικός στίχος είναι το «εισιτήριο» για το εξωτερικό κι έτσι πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και ο Παναγιώτης Μαδεμλής, δίνουν συμμετοχές τους σε χώρες του εξωτερικού οι οποίες ανοίγουν τη διαδικασία για την επιλογή του τραγουδιού που θα τις εκπροσωπήσουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο Παναγιώτης είναι ένας καλλιτέχνης με επιρροές από την σύγχρονη rock σκηνή αλλά και με σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή του σε ελληνικά ροκ σχήματα με αποκορύφωμα την εμφάνιση του στο μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ της χώρας μας, το «Rockwave», ως support των Metallica!

Παναγιώτης Μαδεμλής - PanMad - Hit Channel

Τελείωσε τις σπουδές του στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας στην όμορφη Κρήτη, στην οποία και κατοικεί. Το μικρόβιο της μουσικής το κόλλησε από πολύ μικρός, ενώ τα πρώτα του βήματα τα έκανε με το συγκρότημα ROT που κινούταν στο χώρο του metal rock. Στη συνέχεια πέρασε στους Dirt Spawn Disease και η πορεία συνεχίζεται.

Το 2007 ήταν στη σκηνή του «Terra Vibe» όταν άνοιξαν ως μπάντα τη συναυλία των θρύλων Metallica, ενώ η πορεία τους συνεχίστηκε με ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικές δουλειές ενώ κατά γενική ομολογία η πορεία του θα μπορούσε να είχε στεφθεί με μεγαλύτερη επιτυχία, αν δεν υπήρχαν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες με την υγεία του που του έβαλαν φρένο.

Αυτό το καιρό όλα δείχνουν να αλλάζουν και ο Παναγιώτης Μαδεμλής μπαίνει ενεργά ξανά στο παιχνίδι της μουσικής βιομηχανίας με πίστη, όρεξη και φυσικά ταλέντο. Χωρίς αυτό τίποτε δε μένει αλλά και δεν αξίζει. Κάνει το μεγάλο βήμα και προσπαθεί για τη Eurovision 2018 με το «Cure and War», ενώ η Γερμανία και ο Άγιος Μαρίνος είναι οι χώρες που έχει στείλει συμμετοχή για τα προκριματικά τους.

Μπήκε στη μάχη όχι με κάτι εύπεπτο, αλλά κάτι δυνατό.

Ένα τραγούδι που περνάει μηνύματα ζωής για όσους πολεμούν με το θηρίο του καρκίνου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και στην οπτικοποίηση του χρησιμοποιείται και ένα εύρημα. Ο δημιουργός του θέλησε να εντάξει και τη νοητική γλώσσα, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει κατανοητό ακόμα σε μεγαλύτερο φάσμα ανθρώπων. Γιατί τους αφορά. Όλους μας αφορά.

Διαβάστε ακόμα:
Τα τραγούδια που επέλεξε η ΕΡΤ για τη Eurovision 2018

Eurovision Song Contest Greece - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας