Σε καθημερινή εφημερίδα δημοσιεύθηκε η αναγγελία για τον αρραβώνα της Ellie Goulding με τον 25χρονο σύντροφό της.

Η Ellie Goulding αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της και η ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων έγινε με τον παραδοσιακό, πατροπαράδοτο τρόπο.

Η 31χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια προχώρησε στο επόμενο βήμα στη σχέση της με τον 25χρονο έμπορο τέχνης Caspar Jopling, ύστερα από ενάμιση χρόνο όπου ήταν μαζί.

Τον ζευγάρι δε μοιράστηκε την είδηση των αρραβώνων του χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως είθισται να κάνουν οι περισσότερες διασημότητες και όχι μόνο.

Αντιθέτως, προτίμησε να αναγγείλει τους αρραβώνες του με μία δημοσίευση στην καθημερινή βρετανική εφημερίδα «The Times».

«Ανακοινώνεται ο αρραβώνας μεταξύ του Caspar, υιού του αξιότιμου Nicholas Jopling από το Yorkshire και της κ. Jayne Warde-Aldam από το Yorkshire, και της Elena, θυγατέρας του κ. Arthur Goulding από το Hertfordshire κα της κ. Tracey Sumner από το West Midlands», γράφει σε επίσημο ύφος η αναγγελία.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ενότητα των «The Times» όπου δημοσιεύονται όλοι οι γάμοι, σχεδόν «αθόρυβα». Ωστόσο ήταν δύσκολο μην το αντιληφθεί κανείς σε μία εφημερίδα που κυκλοφορεί περίπου 400.000 φύλλα καθημερινά.

Η Ellie Goulding και ο Caspar Jopling έχουν σχέση από τον Απρίλιο του 2017, οπότε ήταν ώριμη η απόφαση να επισημοποιήσουν το δεσμό τους.

Η τραγουδίστρια είναι το επόμενο μέλος της μουσικής βιομηχανίας που αρραβωνιάζεται τους τελευταίους μήνες, μετά την Ariana Grande (με τον Pete Davidson) και τον Justin Bieber (με τη Hailey Baldwin).

 

Αφήστε το σχόλιό σας