Ακόμα δύο τραγούδια από την καινούρια δισκογραφική δουλειά της αποκαλύπτει η Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου μοιράζεται άλλα δύο τραγούδια από το νέο δίσκο της.

Πεντέμισι χρόνια μετά το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της και τη σύμπραξη με το Φοίβο, η τραγουδίστρια προσθέτει στην πορεία της ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά, την παρθενική στη συνεργασία της με την Cobalt Music.

Το καινούριο CD της Έλλης Κοκκίνου ονομάζεται «Αυτή Είμαι Εγώ» και το δρόμο προς αυτό είχαν στρώσει τέσσερα διαφορετικά singles.

Το «Ας Φταίω Πάντα Εγώ» με ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα από γυναίκα με παραλήπτες τις γυναίκες, το «Μακάρι» με ένα video clip που διηγήθηκε ένα μεγάλο ερωτικό μυστικό, «Το Χαμόγελό Σου» με καλοκαιρινό χρώμα που «ανέβλυσε» διακοπές και τέλος, το «Ο Θεός Είναι Γυναίκα», ένα dance τραγούδι που έβαλε «φωτιά» στην disco πίστα.

Η Έλλη Κοκκίνου θα παρουσιάζει καθημερινά τα υπόλοιπα τραγούδια του νέου άλμπουμ της. Μετά «Το Παράπονό Μου» και το «Τα Χάλασες Όλα», τη σειρά παίρνουν άλλα δύο τραγούδια.

Στο ένα, η τραγουδίστρια απονέμεται… «Το Βραβείο Αχαριστίας» με τη μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και τους στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το δεύτερο τραγούδι που γνωρίζουμε για σήμερα ονομάζεται «Θα Περάσει».

Και σε αυτή την περίπτωση το δίδυμο των δημιουργών παραμένει ίδιο: Ο Βασίλης Γαβριηλίδης στη μουσική και ο Θάνος Παπανικολάου στους στίχους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας