Η Έλλη Κοκκίνου αρνήθηκε για «πρακτικούς λόγους» την πρόταση να συμμετάσχει στην Eurovision.

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά Των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η τραγουδίστρια ανέφερε για πρώτη φορά τις συζητήσεις που είχαν γίνει το 2008, όταν ερωτήθηκε εάν θα επιθυμούσε να πάρει μέρος στο διαγωνισμό.

«Τώρα; Δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Όταν μου είχαν κάνει πρόταση δεν μπορούσα για πρακτικούς λόγους. Ήταν τη χρονιά που πήγε η Καλομοίρα (2008), για απευθείας ανάθεση», περιέγραψε.

«Γέννησα μια μέρα πριν. Είχα το μωρό αγκαλιά στο μαιευτήριο και βλέπαμε την Καλομοίρα. Μετά δεν ήθελα να αφήσω το παιδί για τόσο καιρό», είπε.

«Τότε ακόμα, όλη η προβολή και το promotion που γινόταν για το τραγούδι της Eurovision, ήθελε περίπου ένα μήνα να είσαι εκτός σπιτιού και έκανες περιοδεία από χώρα σε χώρα για την προβολή», σχολίασε η Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν ήθελα να λείπω ένα μήνα από το παιδί, ήταν βρεφάκι. Κάναμε τις συζητήσεις τότε με τον Τζώνη Καλημέρη, που του το εκμυστηρεύτηκα γιατί ακόμα ήταν πάρα πολύ νωρίς, ήμουν σε πολύ αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης», εξήγησε για το λόγο για τον οποίον αρνήθηκε την πρόταση.

«Του είπα ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ για αυτό και αυτό το λόγο. Θα το έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός, θα διαλέγαμε ένα πολύ δυνατό τραγούδι με πολύ μεγάλη παραγωγή και μεγάλα ποσά για την παραγωγή αυτή», τόνισε.

«Τότε ακόμα γινόντουσαν τεράστιες παραγωγές.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας