Όπως ποτέ παλιότερα «εκτίθεται» η Έλλη Κοκκίνου.

Γιατί η Έλλη Κοκκίνου δείχνει την ταυτότητά της και τρώει κρύες πατάτες τηγανιτές on camera; Η απάντηση μόνο στο «Πουφ».

Έχει δει Μασάι από κοντά και τι γνώμη έχει γι’ αυτούς; Γιατί λούζεται με «αντρική κολόνια»; Από πότε έχει να φάει η Έλλη πατάτες τηγανιτές και τι την αναγκάζει να τις φάει τώρα (κρύες);

Η πανέμορφη Έλλη Κοκκίνου τραγουδάει επιπλέον μια συνταγή για πεντανόστιμα γεμιστά στο «Πουφ» αυτής της εβδομάδας

Σε ένα δεκάλεπτο επεισόδιο – σφηνάκι, η τραγουδίστρια που δεν μασάει με την ηλικία της βγάζει από το πορτοφόλι της και δείχνει στον stand-up comedian Διονύση Ατζαράκη ταυτότητα και δίπλωμα, ενώ του αποκαλύπτει:

α) Αν έχει συναντήσει κανέναν… Μασάι, β) Τι θα έκανε με 10 εκατομμύρια ευρώ (party ή επενδύσεις;) και γ) Από πότε έχει να φάει πατάτες τηγανιτές.

Επίσης παίζοντας «Θάρρος ή Θάρρος» (ένα copyrighted παιχνίδι του «Πουφ») λούζεται με «Αντρική Κολόνια», τραγουδάει το νέο τραγούδι της «Όλα Λάθος» σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό και τελικά τρώει και πατάτες τηγανιτές και μάλιστα κρύες…

Δείτε τώρα το 13ο επεισόδιο του «Πουφ»:

Το «Πουφ» είναι μια νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά! Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό άτομο «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα.

Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας