Έλεος, πούλαγε «αέρα» από live show του Kanye West στο eBay για 60χιλ δολάρια
Kanye West

Θες να έχεις την ανάσα του Kanye West σπίτι σου; Πάρε κόσμε σακουλάκια με τον αέρα από τα live του Kanye. Τι άλλο θα διαβάσουμε…

Αυτό πραγματικά δεν υπάρχει. O Kanye West ανασαίνει και μερικοί πονηροί θαυμαστές τους έχουν αρχίσει να πουλάνε τον «αέρα» για χιλιάδες δολάρια.

Ναι καλά διαβάσατε. Στο eBay θα βρείτε σακουλάκια γεμισμένα με αέρα κοπανιστό και απάνω την ετικέτα «Air From Kayne Show». Το πιο ωραίο είναι πως υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει και μάλιστα πολύ ακριβά. Ένας οπαδός του Kanye με επαγγελματικό μυαλό δημοσίευσε στο eBay νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μια λίστα με τον τίτλο  «Kanye West Yeezus Tour Air For Sale»,  η οποία έλαβε 90 προσφορές σε μόλις μερικές ημέρες, φτάνοντας την προσφορά των 60.100 δολαρίων. Η αρχική δημοσίευση (δείτε την ) από τον stangeedon1, η οποία έχει τώρα αφαιρεθεί, ισχυρίστηκε πως ο χρήστη αποκτήσει τον αέρα από τον West κρατώντας μια τσάντα ανοικτή που στην συνέχεια σφράγισε, όπως αναφέρει η Telegraph.

yeezusair

Όπου υπάρχει παραλογισμός, το διαδίκτυο πρώτο… Το ωραίο είναι πως από τον κατάλογο του stangeedon1 οδηγηθήκαμε σε άλλους και υπάρχουν και άλλοι δεκάδες χρήστες που πουλάνε τις δικές τους εκδοχές αέρα. Και τι αέρα κοπανιστό. Για παράδειγμα ο/η, crystal245 ισχυρίζεται ότι η δικιά της σακούλα με 20 γαλόνια από τον αέρα στην πρώτη σειρά συναυλιών θα μπορούσε «ενδεχομένως να περιέχει την αναπνοή του Kanye.» Έχει λάβει 14 προσφορές και η τιμή ανέρχεται σήμερα στα 305 δολάρια και απομένουν 6 μέρες μέχρι να λήξει.

ebaykanyeair

 

Πάντως η Kim Kardashian είναι προφανώς υπερήφανη που ο σύζυγός της μπορεί να πουλάει ακόμα και αέρα κοπανιστό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας