Ελεονώρα Ζουγανέλη

Δηλώσεις: Ηρώ Τζημίκα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο πετυχημένες νέες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις της που κάθε φορά είναι sold out, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν πάει! Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της επαρχίας, επανέρχεται στην Αθήνα, και στον Σταυρό του Νότου plus!

Διαβάστε παρακάτω τι μας δήλωσε για το πρόγραμμα αλλά και για τα επόμενα της σχέδια.

– Καλησπέρα Ελεωνόρα. Για αρχή πες μου λίγα λόγια για τις εμφανίσεις σου στον Σταυρό του Νότου..

– Καλησπέρα! Οι εμφανίσεις ξεκίνησαν 2 Φεβρουαρίου, και κάθε Σάββατο θα είμαστε εδώ γύρω στις 11 όπου και αρχίζει το πρόγραμμα. Είναι ένα πρόγραμμα με τίτλο «Μετακόμιση Τώρα», όπως ονομάζεται και το νέο μου άλμπουμ. Σηματοδοτεί μια γενικότερη αλλαγή στη ζωή μου αλλά και πολύ ευχάριστη συγκυρία, μιας και όντως έχω μετακομίσει. Εδώ στον χώρο προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγα στοιχεία από την προσωπικότητά μου, τον χαρακτήρα μου και την ζωή μου, για να μπορέσει αυτό να γίνει λίγο πιο οικογενειακό και ζεστό.

– Τι μας παρουσιάζεις σε αυτό το καινούργιο πρόγραμμα;

– Παρουσιάζω κάποια τραγούδια από τον νέο ακυκλοφόρητο μου δίσκο, τραγούδια από τους παλιότερους δίσκους που έχω ηχογραφήσει, κάποιες διασκευές ελληνικών τραγουδιών που αγαπώ αλλά σε τελείως άλλη μορφή που τα κάνει να φαίνονται καινούργια! Ένα εντελώς καινούργιο πρόγραμμα.

– Στήριξη από τον κόσμο και ξεπέρασες στη σελίδα σου στο facebook τα 100.000 μέλη! Πως αισθάνεσαι;

– Ναι, και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Με κάνει να συγκινούμε πολύ και με κάνει να θέλω να επικοινωνώ πιο ουσιαστικά με τον κόσμο και με κρατάει ώστε να έχω αυτή την πιο προσωπική επαφή.

– Είχες και γενέθλια, οπότε να σου ευχηθώ και χρόνια πολλά! Πες μου ποια είναι η δικιά σου ευχή για τα χρόνια που θα έρθουν;

– Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Η δική μου ευχή είναι να προχωράω και να εξελίσσομαι και η ζωή να είναι απλόχερη μαζί μου. Δεν περιμένω τίποτα άλλο!

-2013, νέος χρόνος μπήκε. Πως ήταν για εσένα στο ξεκίνημά του;

– Μπήκε πολύ καλά η αλήθεια είναι, αν και έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες μπήκε με όση δύναμη χρειαζόταν!

– Πες μου, ποια είναι τα επόμενα βήματα σου από εδώ και πέρα;

– Καταρχήν είναι το νέο άλμπουμ που θα βγει πολύ, πολύ συντόμα, οι εμφανίσεις μου εδώ στον Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο, και μια μικρή χειμερινή περιοδεία στην περιφέρεια.

– Σε ευχαριστώ πολύ!

– Εγώ σε ευχαριστώ!

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Αφήστε το σχόλιό σας