Τα «Diesi in Concert» υποδέχθηκαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στο πρώτο «Diesi in Concert» της νέας σεζόν.

Τα «Diesi in Concert» ήρθαν πέρυσι στη ζωή μας, με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων ζωής του ραδιοφωνικού σταθμού «Δίεση 101,3».

Οι φωνές που μας ενώνουν συμμετέχουν στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς. Ξεπερνώντας τα σύνορα των FΜ, η μουσική πήρε εικόνα, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης.

Από το ξεχωριστό web live στούντιο του «Δίεση 101,3», πέρασαν σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής. Τα «Diesi in Concert» από σκέψη έγιναν πραγματικότητα, αγαπήθηκαν, συγκίνησαν, συζητήθηκαν και συνεχίζονται.

Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Συνοδεία των μουσικών της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε σημαντικές στιγμές από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Κόψε Και Μοίρασε», «Αγάπη Δεμένη», «Να ‘Σαι Καλά», «Μαργαρίτα» και διασκεύασε ξεχωριστά αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Φίλα Με» του Σταμάτη Κραουνάκη και «Ο Κηπουρός» του Παύλου Παυλίδη.

Επιπλέον μοιράστηκε μαζί μας ιστορίες, στη συνέντευξη που έδωσε στους Θεόφιλο Δουμάνη και Έφη Γαλώνη.

Παρακολουθήστε μουσικά αποσπάσματα παρακάτω: 

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνόδευσαν οι μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας σε ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Ντίνος Χατζηιορδάνου σε ακορντεόν και μελόντικα, Νίκος Πασαλίδης σε κιθάρα, ούτι, μαντολίνο,  Μιχάλης Καπηλίδης στα τύμπανα, Βασίλης Νησόπουλος στο μπάσο και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος στο πιάνο.

Δείτε ολόκληρο το «Diesi in Concert» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη:

 

Αφήστε το σχόλιό σας