Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατέκτησε το επίσημο chart της IFPI με το νέο άλμπουμ της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σμίγει δισκογραφικά με τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη στη νέα δουλειά της με γενικό τίτλο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε».

Το κοινό αγκάλιασε με θέρμη το πανέμορφο μουσικό εγχείρημα των τριών προσώπων, με αποτέλεσμα ο δίσκος – που κυκλοφορεί από τη Minos EMI να έχει την πρωτοκαθεδρία των πωλήσεων κατά μήκος της προτελευταίας εβδομάδας της χρονιάς.

Μία ερμηνεύτρια που έχει μετατοπίσει τη συζήτηση στο εύρος του ταλέντου της και δύο αναγνωρισμένοι δημιουργοί με πειστικότατα δείγματα γραφής. Η συνύπαρξή τους προμήνυε τη δισκογραφική αντήχηση των ξεχωριστών αλλά συζητημένων διαδρομών τους. Έπειτα από δύο χρόνια προετοιμασιών και ηχογραφήσεων, επιτέλους κρατάμε στα χέρια μας το άλμπουμ «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» και «γευόμαστε» τον αριστοτεχνικό καρπό μίας ακαταμάχητης ομάδας που αλληλοσυμπληρώνεται ιδανικά.

Ο δίσκος περιλαμβάνει δώδεκα νέα τραγούδια τα οποία εισάγουν τον ακροατή σε ένα μυσταγωγικό οδοιπορικό ποικίλων ηχοχρωμάτων. Πολλές από τις συνθέσεις είναι κατά βάση λαϊκές ενώ άλλες περνούν από τη Λατινική Αμερική (τανγκό) και άλλες εγείρουν το συναίσθημα. Οι στίχοι απόλυτα εναρμονισμένοι με τις ανάγκες και οι ερμηνείες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ώριμες και υψηλού επιπέδου.

Η επιτυχία του «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» στο επίσημο chart των πωλήσεων – όπως καταγράφεται εβδομαδιαίως από την IFPI – δε δικαιώνει μόνο τους συντελεστές. Επιβραβεύει το «καλό τραγούδι» που αποσπά την αναγνώριση του κοινού όταν δημιουργείται με σεβασμό.

IFPI-Chart-52-2015- Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Hit Channel

Τέλος, από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντά τη Φωτεινή Βελεσιώτου στο σανίδι της «Ακτής Πειραιώς» στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Κόντρα Ντουέτο». Τις δύο ερμηνεύτριες συνοδεύει ο Δημήτρης Υφαντής.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Μ'Αγαπούσες Κι Άνθιζε (CD cover 2015) - Hit ChannelΑκούστε το νέο CD «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» ολόκληρο, εδώ! 

Αφήστε το σχόλιό σας