Μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μία από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Μία ερμηνεύτρια που μπορεί, στο χρονικό πλαίσιο μίας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μία στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μίας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Όλα αυτά θα μας συμβούν και φέτος το καλοκαίρι, αφού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνει μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας. LOVE TOUR. Γιατί υπάρχει πολλή αγάπη. Και όπου υπάρχει αγάπη, γίνονται υπέροχα πράγματα!

Στο πλαίσιο της περιοδείας αυτής, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 15 Ιουνίου και το Θέατρο Δάσους στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Δάσους, ενώ η πρώτη της μεγάλη συναυλία στην Αθήνα θα δοθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα.

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι.  Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!

Συντελεστές

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν σε κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνά, ο Μιχάλης Καπηλίδης σε τύμπανα και κρουστά, ο Παρασκευάς Κίτσος σε ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας σε ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, ο Γιάννης Οικονομίδης σε τρομπέτα, κρουστά και πιάνο και ο Νίκος Πασσαλίδης σε μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Το πρόγραμμα της περιοδείας

ΙΟΥΝΙΟΣ

Τετάρτη 7/6: Βόλος
Πέμπτη 8/6: Λάρισα
Παρασκευή 9/6: Ιωάννινα
Πέμπτη 15/6: Θεσσαλονίκη (Θέατρο Δάσους)
Παρασκευή 16/6: Βέροια
Δευτέρα 19/6: Αθήνα (Θέατρο Βράχων)
Παρασκευή 30/6: Λευκωσία

ΙΟΥΛΙΟΣ

Σάββατο 1/7: Λάρνακα
Τετάρτη 5/7: Ηράκλειο
Πέμπτη 6/7: Χανιά
Παρασκευή 7/7: Άγιος Νικόλαος
Δευτέρα 17/7: Μυτιλήνη
Πέμπτη 20/7: Αίγιο
Παρασκευή 21/7: Ζάκυνθος
Σάββατο 22/7: Αρχαία Ολυμπία
Τετάρτη 26/7: Ρόδος
Παρασκευή 28/7: Κως

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Πέμπτη 3/8: Βαρβάρα Χαλκιδικής
Παρασκευή 4/8: Λευκάδα
Σάββατο 5/8: Κέρκυρα
Τετάρτη 9/8: Σκόπελος
Πέμπτη 10/8: Ιστιαία
Σάββατο 12/8: Παγγαίο
Τετάρτη 16/8: Ηράκλεια Σερρών
Πέμπτη 17/8: Αλεξάνδρεια Ημαθείας
Παρασκευή 18/8: Φεστιβάλ Ολύμπου

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Τετάρτη 6/9: Πάτρα

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας