Η νέα δισκογραφική δουλειά «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη επεκτείνει την κυριαρχία της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το νέο άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» διατηρούνται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο1 των πωλήσεων δίσκων, όπως καταγράφεται στο επίσημο IFPI Chart.

Κατά μήκος περίπου τριών ετών, η αγαπημένη ερμηνεύτρια έκανε παρέα με τους δημιουργούς, τα είπαν και συνεργάστηκαν δημιουργικά, άκουσε τραγούδια, τα τραγούδησε και κάποια από αυτά τα αγάπησε περισσότερο λόγω χρονικής συγκυρίας.

Αφού επέλεξε τι θέλει να πει και τον ποιο ηχητικό δρόμο θέλει να πάρει, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ της «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός, αλλά διαφορετικά πολυσυλλεκτικός, όπου τα τραγούδια έχουν προκύψει από τη σχέση που ανέπτυξε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους δημιουργούς και όχι μόνο για τη φωνή της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες (album) - Hit Channel

Τα τραγούδια που έχουν αρχίσει να κάνουν αμέτρητες διαδρομές παρέα με τον καθένα μας, στα ακουστικά στο μετρό ή στα ηχεία του αυτοκινήτου σε διαδρομές με ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα, στην ησυχία του καναπέ μας και στις χαρές της παρέας, έγραψαν οι:

Άρης Αποστολόπουλος, Φίλιππος Γράψας, Γιώργος Καραδήμος, Στέφανος Κορκολής, Πόλυς Κυριάκου, Κώστας Λειβαδάς, Δημήτρης Μαραμής, Sunny Μπαλτζή, Νίκος Μωραΐτης, Σπύρος Παρασκευάκος, Μάκης Σεβίλογλου, Σταύρος Σιόλας, Αγλαΐα Σφήκα, Ελένη Φωτάκη και Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Ο νέος δίσκος «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας