Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στήνει μία «Οντισιόν» που θα τραγουδιέται, θα διασκεδάζεται και θα φέρνει κοντά τις παρέες.

Από πού ξεκινούν όλα για μια παράσταση; Από μια οντισιόν. Από ένα πιάνο-φωνή. Από τα τραγούδια που μπαίνουν το ένα δίπλα στο άλλο. Από την ιστορία που θέλεις να πεις, να την τραγουδήσεις και να τη χορέψεις. Να τη διασκεδάσεις.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λοιπόν, φέτος περνάει από «Οντισιόν» και μας συστήνεται από το μηδέν, ξανακάνει όλο τον κύκλο της μέχρι τώρα καριέρας της κάνοντας στάση στα σημεία που τη χαρακτήρισαν ή τη σημάδεψαν και επιπλέον τα καινούρια της τραγούδια από το νέο της album που κυκλοφορεί μέσα στον Φεβρουάριο που θα παιχτούν και θα ακουστούν για πρώτη φορά live.

Μαζί της, έξι ηθοποιοί που χορεύουν και τραγουδάνε και γίνονται μέρος όλου αυτού του παζλ που στήνεται κομμάτι κομμάτι μπροστά στο κοινό.

Από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα είναι στο «Άνοδος Live Stage» με ένα πρόγραμμα φτιαγμένο «από την ψυχή ως την ψυχή» της διασκέδασης.

Μεγάλη θέση έχει το χιούμορ με απρόσμενους τρόπους και φυσικά η διασκέδαση μιας και στην πορεία του προγράμματος ο στόχος είναι ο κόσμος να τραγουδήσει, να διασκεδάσει και να φύγει πλήρης έχοντας παρακολουθήσει ένα μουσικό πρόγραμμα πολυσύνθετο αλλά την ίδια στιγμή δοσμένο με τον πιο απλό τρόπο.

Η «Οντισιόν» είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα υπογράφει ο Μίνως Θεοχάρης.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Αθανασιάδη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαρία Δελετζέ, Αυγουστίνος Κούμουλος, Λάμπρος Κτεναβός και Μιχάλης Ζέκης.

«Δεύτερα Κλειδιά»:
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επανέρχεται δισκογραφικά

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Δεύτερα Κλειδιά - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας