Μετά τις sold out εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο και λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τις Κυριακές στο «Hotel Ερμού».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατάφερε και φέτος να κάνει ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε και συζητιέται πολύ.

Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν τις Κυριακές 23/12, 30/12, 06/01 και 13/01/2019, ξεκινώντας νωρίς, στις 20:30.

Για πρώτη φορά στο «Hotel Ερμού», σε έναν χώρο που της ταιριάζει και του ταιριάζει, ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ’ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, την ευαισθησία της αλλά και την καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα οπού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, καινούργια και παλαιότερα, όλα όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα «ενοίκων» στο μοναδικό για τις καλύτερες βραδιές «Hotel Ερμού».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Γιάννης Χριστοδουλόπουλος - Hit Channel
Γιάννης Χριστοδουλόπουλος – Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Συμπράττει μαζί της και ο ταλαντούχος Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Οι δυο τους, πιάνο και φωνή, μας χαρίζουν μερικές από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της βραδιάς.

Μαζί της επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:

Μιχάλης Καπηλίδης (ντραμς), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα), Βασίλης Νησόπουλος (μπάσο), Peter Macrae Jaques (πνευστά) και Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

 

Αφήστε το σχόλιό σας