Μία επιπρόσθετη παράσταση θα δώσει στη Θεσσαλονίκη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, προτού κάνει έναρξη στην Αθήνα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα εμφανιστεί «Χωρίς Εξηγήσεις» ένα επιπλέον Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Of Sound».

Είναι μία από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος, έρωτα αλλά και αποχωρισμό και μοναξιά. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε!

Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα και η παρούσα περίοδος είναι από τις πλέον δημιουργικές και παραγωγικές. Ακούει και πειραματίζεται σε νέα τραγούδια για τη προετοιμασία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς και παράλληλα, παρέα με τους φίλους και εξαιρετικούς συνεργάτες-μουσικούς της, στήνει ένα νέο πρόγραμμα για τις ζωντανές της εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ετοιμάζει, όχι ένα ακόμα πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων.

Στήνει το δικό της πρόγραμμα, αυτό που είναι η ίδια! Όπως την ξέρουμε και όπως θέλουμε να την ακούμε. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στη καρδιά της!

Μία ερμηνεύτρια που μπορεί στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Συμπαραστάτης της σε αυτές τις εμφανίσεις, ο καλός της φίλος και συνεργάτης χρόνων, ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας. Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Παράταση

Έπειτα από τις τέσσερις αρχικά προγραμματισμένες παραστάσεις, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προσθέτει άλλη μία – και τελευταία – βραδιά στο «Fix Factory Of Sound» το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Ακολούθως, το πρόγραμμα συνεχίζεται «Χωρίς Εξηγήσεις» στην Αθήνα, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να εμφανίζεται στο «Anodos Live Stage» από τις 11 Φεβρουαρίου και για έξι Σάββατα.

Διαβάστε ακόμα:
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αρχίζει εμφανίσεις
σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Eleonora Zouganeli - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας