Προς ολοκλήρωση οδεύει η «Οντισιόν» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο «Anodos Live Stage», με την «Οντισιόν», όπως ονομάζεται η ξεχωριστή παράστασή της που αγαπήθηκε πάρα πολύ από την πρώτη κιόλας ημέρα και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια!

Ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδύεται το ρόλο της «διαγωνιζόμενης» η οποία περνάει με επιτυχία τα «τεστ» του σκηνοθέτη Μίνου Θεοχάρη, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τα κείμενα της παράστασης.

Η «Οντισιόν» είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες.

Η παράσταση περιλαμβάνει τα τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που έχουμε αγαπήσει, άλλα τραγούδια που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Έχετε για ακόμα λίγο την ευκαιρία και εσείς να περάσετε μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτή τη μοναδική «Οντισιόν» για δύο τελευταίες παραστάσεις, τα επόμενα δυο Σάββατα 24 Μαρτίου και 31 Μαρτίου στο «Anodos Live Stage».

Μία «Οντισιόν» που κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει, να νοσταλγεί, να αγαπάει και να πονάει με τις εξαιρετικές ερμηνείες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη φτάνει στο τέλος της.

Αφήστε το σχόλιό σας