Με δεύτερο συνεχόμενο δίσκο κυριαρχεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην κορυφή των πωλήσεων.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατακτά την πρώτη θέση στο επίσημο IFPI Chart με τη νέα δισκογραφική δουλειά της «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες», για την 28η εβδομάδα του 2018, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι είναι μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Το τελευταίο άλμπουμ της αγαπημένης καλλιτέχνιδας ήταν το θεσπέσιο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2015, σε συνθέσεις του χαρισματικού Μίνου Μάτσα και σε στίχους της εξαιρετικής Ελένης Φωτάκη.

Επρόκειτο για έναν κύκλο τραγουδιών που είχε ξεκινήσει να γράφεται για τη μεγάλη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου και έμεινε ανολοκλήρωτος, όπως έχουν επισημάνει οι ίδιοι οι δημιουργοί.

Τα τραγούδια τελικά βρήκαν στέγη και θαλπωρή στις ζεστές ερμηνείες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι δεν υπάρχουν ταμπέλες και όρια για εκείνη. Το «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» κατέκτησε μάλιστα κι εκείνο την κορυφή του επίσημου IFPI Chart, δηλώνοντας εμφατικά ότι το ποιοτικό τραγούδι πάντα θα ξεχωρίζει.

Δυόμιση χρόνια μετά, το σκηνικό επαναλαμβάνεται.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτή τη φορά ένιωσε την ανάγκη να δημιουργήσει ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ και τα τραγούδια να προκύψουν μέσα από την επαφή και τις σχέσεις που θα αποκτούσε με καθέναν από τους καταξιωμένους, έμπειρους και ταλαντούχους δημιουργούς.

Ο καρπός αυτής της μακράς και γόνιμης διαδικασίας που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια, είναι τα δώδεκα τραγούδια του νέου δίσκου «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Δώδεκα ξεχωριστές ιστορίες που έχουν αγγίξει τον κόσμο και κάθε ημέρα που περνάει γίνονται ένα ιδιαίτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Δώδεκα υπέροχα τραγούδια με μοναδική στόφα και με την καθηλωτική ερμηνεία της Ελεονώρας Ζουγανέλη να δίνει το στίγμα της στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας