Μάγεψε και εντυπωσίασε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη μεγάλη συναυλία της στην πρωτεύουσα και το Θέατρο Βράχων.

Αφού έχει ήδη βρεθεί σε Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει την περιοδεία της με συναυλίες σε πολλές πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα στην Αθήνα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Μια συναυλία όπου υπέροχα τραγούδια αναδείχθηκαν εξαιρετικά από τους υπέροχους και πρωτοποριακούς φωτισμούς σε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό σκηνικό.

Ακούστηκαν όλα αυτά που θέλουμε τόσα χρόνια από την Ελεωνόρα και όχι μόνο. «Η Αγάπη Αργεί», «Τα Λέμε», «Χωρίς Εξηγήσεις», «Μικρά Βεγγαλικά», «Ως Κι Οι Θάλασσες», «Μονάχα Εγώ», «Αττική Οδός», «Να ‘Σαι Καλά», «Η Επιμονή Σου», η πρόσφατη επιτυχία της «Δύσκολη Σιωπή» όπου μάλιστα τη συνόδευσε επί σκηνής ο Σταύρος Σιόλας που έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι αυτό, αλλά και ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της όπως τα «Μπαρμπαγιαννακάκης», «Μυρτιά» «Όλες Του Κόσμου Οι Κυριακές», «Αχ Τα Μάτια Σου» και «Τ’ Αστέρι Του Βοριά» που ήταν το κλείσιμο και μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, που συνεχίζονται με πολλή μεγάλη επιτυχία και απεριόριστη αγάπη από τον κόσμο που συναντά σε κάθε πόλη, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα που, όπως έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που ανέβηκαν στο Θέατρο Βράχων πριν λίγες μέρες, είναι ένα από τα πιο όμορφα και συμπαγή προγράμματα της Ελεωνόρας, μια αλυσίδα τραγουδιών δεμένα έτσι ώστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του!

Δείτε επίσης: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λύνει
τη «Δύσκολη Σιωπή» της με νέο τραγούδι

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Eleonora Zouganeli - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας