Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ζήστε ένα «Love Tour» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στον Alpha η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων για την περιοδεία «Love Tour».

Τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα γιορτάζουμε τον καινούργιο χρόνο με ωραίες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, κομμάτια «πειραγμένα» από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζει και να φέρνει κοντά τις παρέες.

Όλα αυτά συνέβησαν για ακόμα μία φορά, αφού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το 2017 (όπως και φέτος) έκανε μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας. LOVE TOUR. Γιατί υπάρχει πολλή αγάπη. Και όπου υπάρχει αγάπη, γίνονται υπέροχα πράγματα.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουν από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει.

Μια συναυλία όπου υπέροχα τραγούδια αναδείχθηκαν εξαιρετικά από τους υπέροχους και πρωτοποριακούς φωτισμούς σε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό σκηνικό.

Ένα από τα πιο όμορφα και συμπαγή προγράμματα της Ελεωνόρας, μια αλυσίδα τραγουδιών δεμένα έτσι ώστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του, όπως το έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που ανέβηκαν στο Θέατρο Βράχων.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις ήταν ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Συμμετείχαν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Bαχάν Γκαλστιάν (κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνά)
Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα και κρουστά)
Παρασκευάς Κίτσος (ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο)
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα)
Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα, κρουστά και πιάνο)
Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα)

 

Αφήστε το σχόλιό σας