Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Φωτεινού Βελεσιώτου θα βρίσκονται στην Αθήνα για τέσσερις ακόμη εμφανίσεις, προτού μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου προσθέτουν δύο επιπρόσθετες παραστάσεις στο απόλυτα επιτυχημένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν στην «Ακτή Πειραιώς».

Ανέκυψε ως η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν στα δρώμενα της διασκέδασης. Παρά την αντίθεση του τίτλου που επιλέχθηκε να τονίσει και να ιντριγκάρει τις εμφανίσεις τους, το έντονα φορτισμένο «Κόντρα Ντουέτο» των δύο ερμηνευτριών δεν είναι παράταιρο. Πάνω στη σκηνή οι χαρακτηριστικές χροιές τους κινούνται με αντίρροπη φορά προς την ίδια κατεύθυνση, της ευαισθησίας και της καλαισθησίας πάνω στο τραγούδι.

Η αθρόα προσέλευση του κοινού, το μεγάλο ενδιαφέρον και η ιδιαίτερη αγάπη ανέδειξαν το αντισυμβατικό, όπως θα μπορούσε να είναι για πολλούς, «Κόντρα Ντουέτο» σε πολυζήτητη σειρά εμφανίσεων. Τα τραγούδια του «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» και του «Είδα Του Τρελού Τα Κλάματα» (Hint: Και οι δυο δίσκοι σε συνθέσεις και στίχους των ίδιων δημιουργών, Μίνου Μάτσα και Ελένης Φωτάκη) φλερτάρουν αρμονικά με τις πιο συγκινησιακές και αισθαντικές στιγμές του ελληνικού πενταγράμμου.

Το ντουέτο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και της Φωτεινής Βελεσιώτου συμπληρώνει ιδανικά ο Δημήτρης Υφαντής, μύστης της παραδοσιακής μουσικής.

Τέσσερις ακόμη βραδιές απομένουν για να πέσει η αυλαία της ιδιαίτερης αντάμωσης στην «Ακτή Πειραιώς». Οι τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις έχουν προγραμματιστεί για τα διήμερα 19 – 20 Φεβρουαρίου και 26 – 27 Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου μεταφέρουν το κοινό τους πρόγραμμα στο «Fix Factory of Sound» της Θεσσαλονίκης για τρία Σάββατα, στις 5 – 19 – 26 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας