Το Λονδίνο θα υποδεχθεί την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μία υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουμε. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, φόρτιση και εκτόνωση.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί για μία ακόμα συναυλία στο Λονδίνο.

Για μία ακόμα υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα, από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε τόσα χρόνια από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την ίδια και τους συνεργάτες της, σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες.

Τα τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας, που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.

Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Την Τετάρτη 16 Μαΐου στο «The Clapham Grand» του Λονδίνου. Ο χώρος είναι ακριβώς απέναντι από τον σταθμό Clapham Junction, ο οποίος είναι 4 λεπτά από Vauxhall (Victoria Line) και 9 λεπτά από Waterloo (Jubilee, Northern και Bakerloo lines).

Βρείτε εισιτήρια εδώ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας