Στη σκηνή του «Anodos Live Stage» επανέρχεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε ένα γνώριμο χώρο όπου οι εμφανίσεις της σημειώνουν πάντα επιτυχία.

Μπορεί να βρισκόμαστε στον Αύγουστο, όμως οι καλές καλλιτεχνικές συμφωνίες γίνονται από τώρα και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μεριμνά εγκαίρως για τα πλάνα της.

Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα και η παρούσα περίοδος είναι από τις πλέον δημιουργικές και παραγωγικές.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μία από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος, έρωτα αλλά και αποχωρισμό και μοναξιά.

Μπορεί να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε. Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, λοιπόν, τον Ιανουάριο του 2018 θα επιστρέψει στο «Anodos Live Stage» στην οδό Πειραιώς, για μια ακόμα σειρά μουσικών παραστάσεων με λατρεμένα τραγούδια μέσα από την προσωπική δισκογραφική της διαδρομή και όχι μόνο

Εν τω μεταξύ, συνεχίζει το καλοκαιρινό της «Love Tour», μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας, για την οποία έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διαφορετικό από άλλες χρονιές, ένα μεγάλο πάρτι.

Δείτε επίσης: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη
χαράσσει τη «Δύσκολη Σιωπή» με νέο τραγούδι

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Eleonora Zouganeli - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας