Ακόμα και την πιο «Δύσκολη Σιωπή» σπάει σε κομμάτια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τη νέα κυκλοφορία της.

Με νέο τραγούδι ανανεώνει τη δισκογραφική παρουσία της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Θεωρείται δικαίως ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, με θέση στην «πρώτη γραμμή» της σημερινής έντεχνης μουσικής. Η ίδια, βέβαια, δεν υπάκουσε ποτέ σε ταμπέλες, έχοντας κινηθεί σε ποικίλα ακούσματα, από το ροκ του «Έλα» έως το λαϊκό του «Χωρίς Εξηγήσεις». Αυτός είναι ένας από τους λόγους, μαζί με το λαμπερό και ακραιφνές ταλέντο της, που έχει αγαπηθεί καθολικά και αποσπάσει ευρέως τα εύσημα.

Στο τελευταίο ολοκληρωμένο βήμα της, πριν ενάμιση χρόνο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συγχρωτίσθηκε με τις υπέροχες συνθέσεις του Μίνου Μάτσα και τους θεσπέσιους στίχους της Ελένης Φωτάκη στον εξαιρετικό δίσκο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», ο οποίος αναρριχήθηκε έως την κορυφή του επίσημου IFPI Chart, χαρίζοντας τραγούδια όπως τα «Κλαίει Ο Άγγελός Μου», «Ως Κι Οι Θάλασσες» και «Χωρίς Εξηγήσεις».

Έπειτα από μία σεζόν sold out εμφανίσεων σε Αθήνα («Anodos Live Stage») και Θεσσαλονίκη («Fix Factory Of Sound»), όπου καθήλωσε και ξεσήκωσε το κοινό με το πληθωρικό της εκτόπισμα επί σκηνής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παίρνει ανά χείρας τη «Βαλίτσα» για μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε 27 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Εφόδιο στο ταξίδι της θα έχει ένα νέο τραγούδι με το οποίο θα μαγέψει, θα εξάψει τα συναισθήματα, θα αγγίξει και θα σπάσει σε κομμάτια σε ακόμα και την πιο «Δύσκολη Σιωπή» με την καθηλωτική ερμηνεία της.

Τους στίχους υπογράφει ο Φίλιππος Γράψας, εμπνευστής ανυπέρβλητων τραγουδιών με ανεξίτηλο και διαχρονικό αποτύπωμα στη ελληνική δισκογραφία, όπως τα «Σ’ Αναζητώ Στη Σαλονίκη», «Τα Λαδάδικα», «Μια Στάση Εδώ», «Η Εθνική Μας Μοναξιά» και όχι μόνο με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, «Αν Δε Γεννηθείς Αστέρι», «Παράξενη Βροχή» και άλλων. Η σύνθεση είναι δημιουργία του ταλαντούχου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Σταύρου Σιόλα.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - «Δύσκολη Σιωπή» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Μας πρόλαβε αλύπητη βροχή
Μ’ αγγίζεις και δε νιώθεις ενοχή
Τα μάτια σου κι αυτά μια καταιγίδα
Δε μοιάζουν με ζωή ούτε μ’ ελπίδα

Δύσκολη σιωπή, δύσκολο φιλί
Πριν απ’ το αντίο σ’ ήθελα πολύ
Πριν απ’ το αντίο
Πια δεν ωφελεί

Σ’ ήθελα πολύ
Σ’ ήθελα πολύ
Πριν απ’ το αντίο
Σ’ ήθελα πολύ
Πριν απ’ το αντίο
Πια δεν ωφελεί
Δύσκολη σιωπή
Δύσκολο φιλί

Πατάς μέσα στις λίμνες της βροχής
Βουλιάζεις σ’ ένα τέλος εποχής
Και δεν κάνω άλλες ερωτήσεις
Φοβάμαι τις δικές σου απαντήσεις

Δύσκολη σιωπή, δύσκολο φιλί
Πριν απ’ το αντίο σ’ ήθελα πολύ
Πριν απ’ το αντίο
Πια δεν ωφελεί

Σ’ ήθελα πολύ
Σ’ ήθελα πολύ
Πριν απ’ το αντίο
Σ’ ήθελα πολύ
Πριν απ’ το αντίο
Πια δεν ωφελεί
Δύσκολη σιωπή
Δύσκολο φιλί

Δείτε επίσης: Το «Love Tour» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
κάνει στάση στην Αθήνα και το Θέατρο Βράχων

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Eleonora Zouganeli - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας