Το νέο video clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είναι καθ’ οδόν.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει εικόνα στην «Αγάπη Δεμένη», το επόμενο ραδιοφωνικό single από το νέο δίσκο της με τίτλο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Τα τραγούδια του άλμπουμ έχουν κάνει αμέτρητες διαδρομές παρέα με τον καθένα μας, στα ακουστικά στο μετρό ή στα ηχεία του αυτοκινήτου σε διαδρομές με ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα, στην ησυχία του καναπέ μας και στις χαρές της παρέας.

Το κοινό αγκάλιασε τη νέα δισκογραφική δουλειά «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, η οποία παρέμεινε επί τρεις διαδοχικές εβδομάδες στο Νο. 1 των φυσικών πωλήσεων, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Η «Αγάπη Δεμένη» είναι ένα ακόμα τραγούδι από το δίσκο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» που έρχεται για να το αγαπήσουμε, να το τραγουδήσουμε, να μας συγκινήσει και να μας πει την ιστορία του.

Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιουργία του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Ελεωνόρας στις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατάφερε και φέτος να στήσει ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε, συζητιέται πολύ και ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά στο «Hotel Ερμού», σε ένα χώρο που της ταιριάζει και του ταιριάζει.

Το video clip για την «Αγάπη Δεμένη» έχει σκηνοθετήσει η ομάδα των White Room και κυκλοφορεί σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας