Κατευθείαν στις ψυχές έχει μιλήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τα «Δεύτερα Κλειδιά».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει σκορπίσει ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή στους ακροατές και στα ραδιόφωνα με το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Τα «Δεύτερα Κλειδιά» είναι το καινούριο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Και όπως γίνεται με τα μεγάλα τραγούδια, είναι από αυτά που μπορείς να κάνεις την ιστορία του δική σου και να το τραγουδήσεις από την πρώτη ακρόαση. Τα «Δεύτερα Κλειδιά» είναι τα αντικλείδια του καθενός μας.

Για μία ακόμα φορά η Sunny Μπαλτζή βάζει τα λόγια για τη φωνή της Ελεωνόρας και ο Γιώργος Καραδήμος βάζει τη μελωδία σε ένα τραγούδι που θα τραγουδάμε για πάντα.

Η αρχή είναι καταπληκτική, αφού τα «Δεύτερα Κλειδιά» κάνουν είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart από την πρώτη εβδομάδα επίσημης κυκλοφορίας και έχουν μία θέση στις τάσεις του YouTube.

Παράλληλα, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να κερδίσει το επόμενό της στοίχημα και να ανατρέψει τα ήσυχα βράδια στην Αθήνα με το καινούριο πρόγραμμα στο «Anodos Live Stage».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περνάει φέτος από «Οντισιόν» και συστήνεται από το μηδέν, ξανακάνει όλο τον κύκλο της καριέρας της, κάνοντας στάση στα σημεία που τη χαρακτήρισαν ή τη σημάδεψαν. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου, ενώ την σκηνοθεσία και τα κείμενα υπογράφει ο Μίνως Θεοχάρης.

Τα «Δεύτερα Κλειδιά» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη κυκλοφορούν από τη Minos EMI /  Universal.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει
τα «Δεύτερα Κλειδιά» της με ένα θεσπέσιο τραγούδι

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Δεύτερα Κλειδιά - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας