Ήταν αναπόφευκτο να μη δώσει εικόνα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στα «Δεύτερα Κλειδιά».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη οπτικοποιεί τη νέα επιτυχία «Δεύτερα Κλειδιά», η οποία έχει σκορπίσει ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή.

Τα «Δεύτερα Κλειδιά» είναι το καινούριο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Και όπως γίνεται με τα μεγάλα τραγούδια, είναι από αυτά που μπορείς να κάνεις την ιστορία του δική σου και να το τραγουδήσεις από την πρώτη ακρόαση. Τα «Δεύτερα Κλειδιά» είναι τα αντικλείδια του καθενός μας.

Για μία ακόμα φορά η Sunny Μπαλτζή βάζει τα λόγια για τη φωνή της Ελεωνόρας και ο Γιώργος Καραδήμος βάζει τη μελωδία σε ένα τραγούδι που θα τραγουδάμε για πάντα.

Τα «Δεύτερα Κλειδιά» έχουν εμφανιστεί στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart από την πρώτη εβδομάδα επίσημης κυκλοφορίας, όπου έχουν παραμείνει για εφτά εβδομάδες, ενώ το lyric video αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Το τραγούδι που όλοι αγαπήσαμε απέκτησε εικόνα και το video clip κυκλοφορεί σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

Παράλληλα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κέρδισε το επόμενό της στοίχημα και ανέτρεψε τα ήσυχα βράδια στην Αθήνα με το καινούριο πρόγραμμα που παρουσίασε στο «Anodos Live Stage».

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα πέρασε φέτος από «Οντισιόν» και συστήθηκε από το μηδέν, κάνοντας ξανά όλο τον κύκλο της καριέρας της, με στάσεις στα σημεία που τη χαρακτήρισαν ή τη σημάδεψαν.

Αφήστε το σχόλιό σας