Το video clip του soundtrack της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη «Από Έρωτα» που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έφτασε στις οθόνες μας!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει το soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη«Από Έρωτα» και το επίσημο video clip μόλις έφτασε στις οθόνες μας.

«Ο Αντώνης Γκαλιμάνης (Θοδωρής Αθερίδης) είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσα (Παναγιώτα Βλαντή), όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα (Σμαράγδα Καρύδη), μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. {…}

Η ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, έχει μεταφερθεί σε ένα πλούσιο κινηματογραφικό παζλ χαρακτήρων και καταστάσεων. Στόχος του στη δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά ήταν να “ξεδιπλώσει” την ιστορία σε μια εμπειρία που απορροφά και παρασύρει το θεατή σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα που τον προτρέπουν να αναζητήσει και τις δικές του αλήθειες. Η αφήγηση γίνεται σε δύο χρόνους, της μνήμης και του παρόντος, ενώ η ιστορία έχει εμπλουτιστεί με χαρακτήρες, τοποθεσίες και γεγονότα που δίνουν στην ταινία επιπλέον δυναμική και κρατάνε αμείωτη την περιέργεια και το ενδιαφέρον. Η συνεχής δράση περνάει από το γέλιο στη συγκίνηση, από την αποκάλυψη στην αναζήτηση της αλήθειας, υποκειμενικής και αντικειμενικής.»

Η προβολή της δραματικής κομεντί «Από Έρωτα» στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας έχει ξεκινήσει, ενώ το τραγούδι της ταινίας σε ερμηνεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, το οποίο απέκτησε εικόνα, υπογράφει συνθετικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Οι στίχοι ανήκουν στο Θοδωρή Αθερίδη, ενώ ως σκηνοθέτης του φιλμ έχει επιμεληθεί και το video clip του τραγουδιού των τίτλων, το οποίο μας μας μεταφέρει στην ερωτική ιστορία που προβάλλεται στο πανί.

Το ομότιτλο soundtrack κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.

 

Αφήστε το σχόλιό σας