Με νέο single συνεχίζει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του «Δεύτερα Κλειδιά».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συστήνει την «Αγάπη Δεμένη», το επόμενο ραδιοφωνικό single από το νέο δίσκο της με τίτλο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Τα «Δεύτερα Κλειδιά», ο προάγγελος του άλμπουμ, είναι ήδη από αυτά τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ.

Όχι μόνο γιατί το δείχνουν οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις, διανύοντας εφτά εβδομάδες στο Top 20 του ελληνικού airplay chart, αλλά γιατί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του ήταν από αυτά τα τραγούδια που στα live της Ελεωνόρας τραγουδήθηκαν σχεδόν αυτόματα. Σαν να το ξέραμε από πάντα.

Η «Αγάπη Δεμένη» είναι ένα ακόμα τραγούδι από το δίσκο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» που έρχεται για να το αγαπήσουμε, να το τραγουδήσουμε, να μας συγκινήσει και να μας πει την ιστορία του.

Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιουργία του Γιάννη Χριστοδουλοπουλου.

«Το τραγούδι “Αγάπη Δεμένη”, δεν ήταν μόνο ένα τραγούδι που έκλεισε το δίσκο… αλλά ένα τραγούδι που μπήκε ενώ ο δίσκος είχε ήδη κλείσει. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ενώ η “πόρτα” του δίσκου, είχε κλείσει, ξανάνοιξε για να μπει αυτό το τραγούδι!», λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Είναι ένα τραγούδι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, με το οποίο ταυτίστηκα και μου άρεσε πολύ. Ένα τραγούδι που περιγράφει τη ζωή των ανθρώπων με ένα λιτό τρόπο και που με συγκίνησε τόσο, που θέλησα να βρω χώρο και χρόνο να το συμπεριλάβω στο δίσκο. Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο εγώ.»

Το single «Αγάπη Δεμένη» και το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέρνει τις εικόνες και όλο το καλοκαίρι του 2018 σε μια «νύχτα καλοκαιριού» στην Τεχνόπολη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας