Ελένη Τσαλιγοπούλου: Παράταση παραστάσεων στο «Πειραιώς 131»

-

Ένα πρόγραμμα που έχει μέσα του στιγμές και ιστορίες ζωής.

Ενθουσιώδη υποδοχή έχουν τα live της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο «Πειραιώς 131», τα οποία έφεραν την υπέροχη ερμηνεύτρια μετά από καιρό ξανά κοντά στο αθηναϊκό κοινό.

Οι εμφανίσεις συνεχίζονται για τα Σάββατα του Ιανουαρίου και παρατείνονται για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.

Μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών, η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αλλά και πασίγνωστα, αγαπημένα κλασικά τραγούδια, ερμηνευμένα με τον φρέσκο, ανανεωτικό και δυναμικό ήχο της μπάντας της, των Bogaz Musique.

Εξαιρετικός στο πλευρό της και ένας από τους πιο ενδιαφέροντες νέους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, ο Γιάννης Παπαγεωργίου που βοηθά με τον δικό του τρόπο στη δημιουργία μίας υπέροχης ατμόσφαιρας.

Ο τίτλος των νέων της παραστάσεων είναι «Άλμπουμ», με ένα πρόγραμμα που έχει μέσα του στιγμές και ιστορίες ζωής και ταυτόχρονα περνάει απ’ όλη τη δισκογραφία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα.

Φτιαγμένο από τις καλύτερες στιγμές της, με τα τραγούδια που έχουν υπεραγαπηθεί από το προσωπικό της ρεπερτόριο, με τους σπουδαίους συνθέτες που την εμπιστεύθηκαν, με την παράδοση και το λαϊκό τραγούδι, με την Ανατολή και τη Δύση, με τη χαρά, το γλέντι και τη συγκίνηση.

Η ιδέα, η επιμέλεια του προγράμματος και τα video ανήκουν στον Χρήστο Παπαμιχάλη.

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Γιάννης Παπαγεωργίου -Πειραιώς 131

«Άλμπουμ»
Ελένη Τσαλιγοπούλου

Για όλα τα Σάββατα του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.

«Πειραιώς 131»
Πειραιώς 131 – Αθήνα
Τηλ..: 2103450922

Ώρα έναρξης: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Τιμές Εισιτηρίων

Όρθιων: 15€

Καθήμενων:
A’ Ζώνη: 25€
B’ Ζώνη: 20€

Προπώληση: Viva.gr και 210-3450922

Αφήστε το σχόλιό σας