Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξεκινά τις χειμερινές της εμφανίσεις στη μουσική σκηνή Ρυθμός.

 

Τα δύο πρώτα Σάββατα, 3 και 10 Νοεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσιάζει τις καινούργιες της επιτυχίες («Σκιές», «Μοσχολούλουδο», «Το Όνειρο») από τον δίσκο «Τα Ρι Ρα» μαζί με διαχρονικά τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι («Παιδιά Των Δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Χίλιες Σιωπές» και πολλά άλλα), σε ένα πρόγραμμα που αγγίζει όλες τις αισθήσεις και προκαλεί τα συναισθήματα που μόνο η ίδια ξέρει να γεννά στις εμφανίσεις της.

Ο καινούργιος της δίσκος με τίτλο «Τα Ρι Ρα» σηματοδότησε κάτι καινούργιo: την παρουσία της ως συνθέτριας για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Σημαντικές συμμετοχές όπως αυτές των Αλκίνοου Ιωαννίδη,Φοίβου Δεληβοριά, Βασιλικού, Παύλου Παυλίδη , Νίκου Ζούδιαρη, Νίκου Πορτοκάλογλου κ.α. δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση στον πιο προσωπικό της δίσκο.Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της καριέρας της παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια που δίνουν την αφορμή για να «πειράξει» και τα παλιότερα κομμάτια της πορείας της. Ολα δουλεμένα από την αρχή, με έντονο ηλεκτρικό ήχο που αγκαλιάζει μπαλάντες αλλά και παραδοσιακά, με έντονη διάθεση για πειραματισμούς.

· Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρα
· Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
· Άρης Χατζησταύρου – κιθάρα
· Κελλάρης Χάρης – μπάσο

Αφήστε το σχόλιό σας