Έως τα τέλη Απριλίου συνεχίζουν τις παραστάσεις τους η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από τέσσερις πρώτες, απόλυτα επιτυχημένες παραστάσεις, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique δύσκολα μπορούν να αποχωριστούν τη Θεσσαλονίκη και παρατείνουν τις εμφανίσεις τους στην ιστορική «Βεντέτα» και μετά το Πάσχα!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέχρι το τέλος Απριλίου, θα συνεχίζουν να βάζουν φωτιά στο κέντρο της πόλης με τη νέα τους παράσταση, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα της χρονιάς!

Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον Boğaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, με εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών και συναρπαστική ροή προγράμματος αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία στο αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική  μουσική εμπειρία.

Μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από το νέο album της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των Boğaz Musique που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Μία γιορτή όπου στο τέλος όλοι γίνονται μία παρέα, ενωμένοι με τη δύναμη και τη χαρά της μουσικής!

Δείτε επίσης:
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναμετριέται με «Το Θεριό»

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Το Θεριό (video clip 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας