Μετά το πολύχρωμο «Ουράνιο Τόξο», η Έλενα Παπαρίζου φέρνει «Κάτι Σκοτεινό».

Η Έλενα Παπαρίζου έχει «Κάτι Σκοτεινό» για το νέο τραγούδι της.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop επιστρέφει μετά την επιτυχία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της, το «Ουράνιο Τόξο» που κατέκτησε το Νο1 του επίσημου IFPI Chart, έχοντας παραπάνω από 65.000.000 συνολικά streams σε YouTube και ψηφιακές πλατφόρμες.

Στο «Ουράνιο Τόξο» συμπεριλήφθηκε το smash hit «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου, που έφτασε στην κορυφαία δυάδα του επίσημου Airplay Chart και συγκέντρωσε περισσότερες από 32,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αλλά και η επιτυχία «Έτσι Κι Έτσι» που ανέβηκε στο Top 5 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το «Έτσι Κι Έτσι» ήταν μία νοσταλγική mid-tempo μπαλάντα, που μέσα από τον άκρως δυναμικό και περιγραφικό στίχο της, περιέγραψε τα ανάμεικτα συναισθήματα μιας γυναίκας η οποία βιώνει το χωρισμό αλλά και τη δυσκολία να παραδεχτεί πως η ζωή της πλέον είναι… «έτσι κι έτσι».

Απ’ το ψέμα πιο πολύ, πονάει μάτια μου η αλήθεια

Το ολοκαίνουργιο single της Έλενας Παπαρίζου φέρει τον τίτλο «Κάτι Σκοτεινό».

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην ομάδα των ARCADE, την οποία αποτελούν ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Παύλος Μανώλης, ο Diveno, και ο Gabriel Russel.

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Κάτι Σκοτεινό» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας