Τη δική της απάντηση έδωσε η Ελένη Φουρέιρα για ένα από τα γεγονότα στο περιθώριο της Eurovision που συζητήθηκαν στην Ελλάδα.

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου, που την ακολούθησε με την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά Των ΚουΚου» στο Άμστερνταμ, όπου έδωσε συναυλία πριν λίγο καιρό.

Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε για την πολυσυζητημένη φωτογραφία της με τον με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, Eugent Bushpepa, λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, τον προηγούμενο Μάιο.

«Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πάρα πολύ. Πριν από αυτό είχα σηκώσει άλλες 100 σημαίες αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Ουσιαστικά, για κάποιους από τα media υπήρχε πρόβλημα με την αλβανική σημαία», ανέφερε.

«Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί λέω, είμαι εδώ, πάω να διαγωνιστώ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα και την Ελλάδα και την Αλβανία κι εκπροσωπώ την Κύπρο και αντί να με στηρίξετε που προσπαθώ να σας κάνω υπερήφανους τόσα χρόνια… Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια!», συνέχισε.

«Εγώ στην Ελλάδα στην ιστορία δεν το έμαθα αυτό. Δεν ξέρω σε ποια ιστορία το λέει αυτό, γιατί στην ελληνική ιστορία δεν το λέει», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Πώς γίνεται μετά από όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου να προσπαθώ να με αποδεχτεί αυτή η χώρα, να γυρίσουν και να πουν ότι είμαι και εθνικίστρια», αναρωτήθηκε.

« Έλεγα, δεν το πιστεύω Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσω! Από την άλλη συνειδητοποίησα πόσο με αγαπάει ο κόσμος», συμπλήρωσε.

«Ό,τι και να έκαναν κάποιοι, όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να μου κάνουν αυτό που ήθελαν να μου κάνουν, δεν τα κατάφεραν. Όσο κι αν προσπάθησαν να με κάνουν να μισήσω την Ελλάδα, δεν τα κατάφεραν.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας