Η Ελένη Φουρέιρα θα διαθέσει τα έσοδα από τις συναυλίες της στους πυρόπληκτους, ενώ μία συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε στη συνάντησή της με το δήμαρχο Τιράνων.

Με το δικό της τρόπο η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να βάλει ένα λιθαράκι στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο βρίσκεται εν μέσω της ευρωπαϊκής περιοδείας της, εξέφρασε με ένα «story» που δημοσίευσε στο Instagram τη συμπαράστασή της στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και ανακοίνωσε πως τα έσοδα από τις τρεις τελευταίες συναυλίες της θα διατεθούν σε εκείνους.

Μάλιστα, η παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στα Τίρανα, όπου τραγούδησε το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουλίου, συνοδεύτηκε από μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με το δήμαρχο της πόλης, τον Erion Veliaj, αισθάνθηκε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει καθώς η πόλη του θα διαθέσει προς τους πυρόπληκτους το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ελένη Φουρέιρα - Erion Veliaj - Hit Channel
Η Ελένη Φουρέιρα και ο δήμαρχος των Τιράνων, Erion Veliaj.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι γινόμαστε ένα και βοηθάμε αυτούς που το έχουν ανάγκη», ανέφερε, ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει και την πρωτοβουλία της Κύπρου, την οποία εκπροσώπησε φέτος στην Eurovision, να διαθέσει 10 εκατομμύρια ευρώ στους πληγέντες.

«Οι πιο δύσκολες ώρες της Ελλάδας με βρίσκουν σε περιοδεία στο εξωτερικό. Το μυαλό μου και η καρδιά μου όμως, βρίσκονται δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που περνάνε αυτήν την τόσο σκληρή δοκιμασία», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram.

«Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ γι’ αυτούς και να προσφέρουμε με τους συνεργάτες μου τα έσοδα των τριών τελευταίων συναυλιών μας.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας