Η «Βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα είναι εδώ με μία δεδομένη επιτυχία.

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Η «Queen F.» του ελληνικού πενταγράμμου έχει αποδείξει ότι διαθέτει το «κάτι» που την κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της σε κάθε κίνηση στο μουσικό ταμπλό.

Όπως έκανε τελευταία με «Το Κάτι Που Έχεις», τη διασκευή της αξέχαστης επιτυχίας από τα 90’s και με τη διεθνή συνεργασία με τον A.M. SNiPER σε ένα άκρως ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Send For Me», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο «BBC Radio» και κέρδισε μία θέση στα charts πολλών χωρών.

«…Τι θα πει βασίλισσα»

Τραγουδίστριες υπάρχουν πολλές, όμως αληθινή performer που έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει στην κορυφή είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η «Βασίλισσα» έρχεται να διεκδικήσει τον τίτλο που δικαιωματικά της ανήκει και να κάτσει αναπαυτικά στο θρόνο της, με συνοδεία ένα ολοκαίνουριο ethnic τραγούδι με τον ίδιο τίτλο. Το single, που κεντρίζει από το πρώτο άκουσμα, αποτελεί το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «The Bachelor 2».

Η μουσική είναι δημιουργία του Γιάννη Φρασέρη και οι στίχοι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Το νέο single της Ελένης Φουρέιρα, «Βασίλισσα», θα συνοδευθεί από ένα μοντέρνο video clip που έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

«Στο δικό σου παραμύθι μια βραδιά ξενύχτησα
Και με έκανες να νιώσω τι θα πει βασίλισσα…»

Αφήστε το σχόλιό σας