Η «Βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα παραλαμβάνει τον τίτλο που δικαιωματικά της ανήκει.

Η Ελένη Φουρέιρα «οπλίζει» και επανέρχεται δριμύτερη με ολοκαίνουριο τραγούδι.

Η «Queen F.» της ελληνικής δισκογραφίας έχει αποδείξει ότι διαθέτει το «κάτι» που την κάνει να ξεχωρίζει από τους συμπαίκτες της σε κάθε κίνηση στο μουσικό ταμπλό.

Όπως έκανε με «Το Κάτι Που Έχεις», τη διασκευή της αξέχαστης επιτυχίας από τα 90’s και με τη διεθνή συνεργασία με τον A.M. SNiPER σε ένα άκρως ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Send For Me», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο «BBC Radio» και κέρδισε μία θέση στα charts πολλών χωρών.

Τραγουδίστριες υπάρχουν πολλές, όμως αληθινή performer που έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει στην κορυφή είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η «Βασίλισσα» έρχεται να διεκδικήσει δικαιωματικά τον τίτλο που δικαιωματικά της ανήκει και να κάτσει αναπαυτικά στο θρόνο της, με συνοδεία ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον ίδιο τίτλο που αποτελεί το sountrack της κινηματογραφικής ταινίας «The Bachelor 2».

Το νέο single της Ελένης Φουρέιρα, «Βασίλισσα», θα συνοδευθεί από ένα μοντέρνο video clip που έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος.

Έρχεται από την Panik Records τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι!

Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν διαδοθεί τον τελευταίο καιρό, η Eλένη Φουρέιρα φέρεται να πλαισιώνει τον Αντώνη Ρέμο στη μεγάλη επάνοδο στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα».

Διαβάστε ακόμα:
Η Ελένη Φουρέιρα δίνει εικόνα
στο «Κάτι Που Έχεις» με γερή δόση 90’s

Ελένη Φουρέιρα - Το Κάτι Που Έχεις (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας