Ο θρόνος ανήκει στη «Βασίλισσα». Μία συλλογή με όλες τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει η Ελένη Φουρέιρα τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Η «Βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της.

Όλες οι επιτυχίες που μας έχει προσφέρει η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά τον προηγούμενο προσωπικό δίσκο της, «Άνεμος Αγάπης» (2014), συγκεντρώνονται σε μία συλλογή.

Ο δίσκος δανείζεται τον τίτλο του από το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, «Βασίλισσα», το οποίο αποτελεί επίσης το soundtrack της επερχόμενης κινηματογραφικής ταινίας «The Bachelor 2».

Η «Βασίλισσα» περιέχει επιτυχίες όπως το σαρωτικό «Στο Θεό Με Πάει» που έχει «σπάσει» το φράγμα των 25,5 εκατομμυρίων προβολών, το μοναδικό «Το Κάτι Που Έχεις» – διασκευή στο αξέχαστο «Το Κάτι» του Φοίβου από τα 00’s, το συναισθηματικό «Δε Σου Χρωστάω Αγάπη» με τη μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου ή το ξεχωριστό «Τι Κοιτάς» με τη συμμετοχή Mike.

Επιπλέον περιλαμβάνονται τα τραγούδια «Μόνο Για Σένα» και «Ladies (Stand Up)», οι αγγλικές εκδόσεις «Come Tiki Tam» και «Follow The Sunrise», αλλά και η ανανεωμένη έκδοση του χριστουγεννιάτικου «2018 Σ’ Αγαπώ».

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σύντομα στα δισκοπωλεία από την Panik Records.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Βασίλισσα
2. Το Κάτι Που Έχεις (Radio Edit)
3. Στο Θεό Με Πάει
4. Δε Σου Χρωστάω Αγάπη
5. Τι Κοιτάς (feat. Mike)
6. 2018 Σ’ Αγαπώ
8. Μόνο Για Σένα
9. Ladies (Stand Up)
10. Come Tiki Tak
11. Follow The Sunrise

Από τις 15 Δεκεμβρίου, η Ελένη Φουρέιρα θα συνοδεύει τον Αντώνη Ρέμο στη μεγάλη επάνοδο στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα».

Διαβάστε ακόμα:
Η «Βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα σε ένα εκρηκτικό video clip

Ελένη Φουρέιρα - Βασίλισσα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας