Η Ελένη Φουρέιρα σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό το χειμώνα θα βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και του  Νίκου Οικονομόπουλου στο «Fever»!

Η Ελένη Φουρέιρα αυτή τη σεζόν ήταν στο πλάι του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιου Ρόκκου στο «Αθηνών Αρένα» με τη συνεργασία τους να έχει συνεχιστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε συναυλίες ανά επιλεγμένες πόλεις της χώρας, αλλά και αυτήν την περίοδο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται και οι τρεις τους για περιορισμένες εμφανίσεις στο «Politia Live Clubbing».

Αυτό το γεγονός όμως δεν εμποδίζει την τραγουδίστρια να αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να συζητά με πιθανούς συνεργάτες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα έχει συμφωνήσει αυτό το χειμώνα να βρίσκεται στο πλευρό των Βασίλη Καρρά και Νίκου Οικονομόπουλου στο νυχτερινό κέντρο «Fever».

Οι δύο άντρες έχουν δώσει τα χέρια εδώ και λίγο καιρό και η εκρηκτική τραγουδίστρια από ό,τι όλα δείχνουν θα δίνει το δικό της μοναδικό ποπ στίγμα σε μία αμιγώς λαϊκή σύμπραξη.

Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν μέσα στο Νοέμβριο, αφού έως τότε η Ελένη Φουρέιρα θα έχει τελειώσει τις «υποχρεώσεις» της από τη συμπρωτεύουσα, όπως επίσης «ελεύθερος» θα είναι και ο Νίκος Οικονομόπουλος, έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του δίπλα στο Γιάννη Πλούταρχο.

Αφήστε το σχόλιό σας