Η Ελένη Φουρέιρα είναι έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα στο νέο κύκλο του «So You Think You Can Dance». Δείτε το trailer.

Το «So You Think You Can Dance» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Παρασκευή 21 Απριλίου και θα παρασύρει όλη την Ελλάδα στο ρυθμό του!

Το κορυφαίο χορευτικό talent show με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σημειώνει τεράστια επιτυχία για περισσότερο από μία δεκαετία, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει κατακτήσει 14 Emmy Awards.

Το «So You Think You Can Dance», από τη μέρα ανακοίνωσης των συμμετοχών, έχει προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, με περισσότερες από 3.000 υποψηφιότητες και χωρίζεται σε τρεις διαγωνιστικές φάσεις, τις Auditions, τα Bootcamps και τα Live.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό (Jazz-Μοντέρνο), Latin – Ballroom, Hip Hop, Break Dance, παραδοσιακούς χορούς, Oriental, και διάφορα άλλα είδη χορού που βασίζονται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Θα μας αποδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες με χορογραφίες που θα μας κόψουν την ανάσα. Όλοι χορεύουν για ένα σκοπό: Να κατακτήσουν τη θέση του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τηλεθεατές που ψηφίζουν τον αγαπημένο τους χορευτή μέχρι και τον τελικό που θα έχουμε την ανακήρυξη του νικητή.

Η κριτική επιτροπή

Από το κορυφαίο χορευτικό talent show δε θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίου του είδους.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «So You Think You Can Dance» είναι οι Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης. Πέντε προσωπικότητες, με τεράστια εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο, φρέσκια ματιά, χιούμορ και μεγάλη αγάπη για το χορό, μαζί για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη καθοδήγηση στους υποψήφιους και υπόσχονται να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές.

Στο ρόλο της παρουσιάστριας θα δούμε τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:

Δείτε επίσης:
Η Ελένη Φουρέιρα είναι «Μόνο Για Σένα» με νέο τραγούδι

Ελένη Φουρέιρα - Μόνο Για Σένα (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας