Το κεφάλαιο «Eurovision» κλείνει για την Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα κατέθεσε πρόταση για τον ελληνικό τελικό του επόμενου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η οποία είχε απρόσμενη κατάληξη, όπως αποκαλύπτει η ίδια.

Η συμμετοχή στο θεσμό της Eurovision είναι ο διακαής πόθος της εκρηκτικής τραγουδίστριας, που για άλλη μία χρονιά δοκίμασε την τύχη της, όμως οι συγκυρίες δεν την ευνόησαν.

Ο 63ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα λάβει μέρος τον Μάιο του 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και οι προτάσεις πέφτουν «βροχή» στην ΕΡΤ, όμως η ευκαιρία δε δόθηκε στην Ελένη Φουρέιρα, που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με αξιώσεις.

«Γίνεται κάθε χρόνο αυτό. Ξανακάναμε πρόταση και είναι πολύ κρίμα να το συζητάω, πραγματικά, γιατί κι εγώ πια με όλα αυτό το θέμα δεν έχω κάτι να πω. Εύχομαι σε όποιον πάει καλή επιτυχία. Δεν υπάρχει αποκλεισμός. Απλά οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν εθνικό διαγωνισμό. Με ελληνικό στίχο. Ήθελαν συγκεκριμένα πράγματα και το project αυτό που εμείς προτείναμε, μάλλον δεν τους έκανε», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Ελένη Φουρέιρα.

Μετέπειτα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσπαθήσει ξανά να συμμετάσχει στη Eurovision: «Δεν νομίζω να ξαναστείλω. Δύσκολα πια», ανέφερε.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ΕΡΤ, τα τραγούδια που υποβάλλονται πρέπει να διαθέτουν ελληνικό ηχόχρωμα και αποκλειστικά ελληνικό στίχο.

Διαβάστε ακόμα:
Η Ελένη Φουρέιρα και «Το Κάτι Που Έχεις»
σε ένα video clip με γερή δόση 90’s

Ελένη Φουρέιρα - Το Κάτι Που Έχεις (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας