Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Ελένη Φουρέιρα.

Λίγο καιρό πριν τη συμμετοχή της στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ» του ΡΙΚ, σε μία συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα:

«Είναι το βαφτιστικό μου όνομα στην Ελλάδα», είπε για το «Ελένη». «Το όνομα με το οποίο γεννήθηκα είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Το επίθετο μου είναι στην ουσία ρίζα από πού προέρχεται το επίθετο μου γιατί στην Αλβανία οποιοδήποτε επίθετο παίρνει ένα ″ι″».

Μετά, αναφέρθηκε ξανά στο λόγο για τον οποίο είχε κρατήσει κρυφή την καταγωγή της.

«Όταν είσαι μικρός και είσαι μόνος σου και προσπαθείς μόνος σου, αποφασίσαμε με τους ανθρώπους μου να μην το πούμε μήπως και ο κόσμος δει και γνωρίσει την Ελένη Φουρέιρα και την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι και γι’ αυτό που κάνει», εξήγησε.

«Εάν με ρωτήσεις τώρα, ναι ήταν λάθος, αλλά αν γύρναγα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό», παραδέχθηκε.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε μία από τις δυσάρεστες εμπειρίες που έχει συναντήσει στην ελληνική μουσική βιομηχανία:

«Όταν πηγαίνεις σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία, λες “τι θα κάνω τώρα εγώ; Δε θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία;”», είπε

«Πρέπει αυτό να σταματήσει. Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει, “είσαι από την Αλβανία, πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision”», συμπλήρωσε περνώντας στην αντεπίθεση.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε η οικογένειά της:

«Έχουμε στερηθεί πολλά πράγματα, έχουμε πάρει πάρα πολλές φορές πράγματα απ’ τα σκουπίδια, όπως έπιπλα», εξομολογήθηκε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Δε μου έλειψε ποτέ το φαγητό γιατί είχα δυο γονείς που δε θα έτρωγαν για να φάμε», είπε με υπερηφάνεια. «Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια χώρα λίγο περίεργα, με σφαίρες, να μην ξέρεις τις είναι αυτό, με φόβο και να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο και να πρέπει να χρίσεις τη ζωή σου από την αρχή.»

Η Ελένη Φουρέιρα βάζει «φωτιά» στη Eurovision με το «Fuego»

Eleni Foureira - Fuego - Eurovision 2018 - Cyprus (video clip) - Ελένη Φουρέιρα - Κύπρος - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας