Αντίστροφα μετρά η Ελένη Φουρέιρα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του «Fuego».

Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στον 63ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η «Queen F» θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Fuego», σε μουσική – στίχους και παραγωγή του διακεκριμένου Ελληνο-Σουηδού συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P).

Η Ελένη Φουρέιρα στέφθηκε πρόσφατα «Βασίλισσα» της pop σκηνής στην Ελλάδα με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη και τώρα η προσοχή μας στρέφεται στην επιβεβαίωση με τη συμμετοχή της στην Eurovision, το μεγαλύτερο ετήσιο μουσικό θεσμό της Γηραιάς ηπείρου.

Το τραγούδι «Fuego» με τον up- tempo ρυθμό και τα dance/ethnic στοιχεία θα δώσει την ευκαιρία στην εκρηκτική performer Φουρέιρα να βάλει φωτιά στη σκηνή του διαγωνισμού, αφού η επιμέλεια παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste!

Ετοιμαστείτε να μπείτε στον ρυθμό της φωτιάς και να πείτε ξανά και ξανά «Fuego» από την Παρασκευή 2 Μαρτίου, όταν θα κυκλοφορήσει το τραγούδι από την Panik Records και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα του ΡΙΚ, μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του κυπριακού σταθμού.

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Βασίλισσα»

Ελένη Φουρέιρα - Βασίλισσα (album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας