Ακόμα μία σπουδαία επιτυχία για την Ελένη Φουρέιρα.

Στη Μαδρίτη πραγματοποιήθηκε η απονομή στην Ελένη Φουρέιρα για τις πλατινένιες πωλήσεις του «Fuego» στην Ισπανία.

H απονομή έγινε στο περιθώριο της εμφάνισής της στα μουσικά βραβεία «Los40 Music Awards» της χώρας, τα οποία διοργανώθηκαν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο «WiZink Center» της ισπανικής πρωτεύουσας.

Τον πλατινένιο δίσκο του «Fuego» παρέδωσε ο CEO της Sony Music Iberia, José María Barbat, παρουσία του CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργου Αρσενάκου.

Ελένη Φουρέιρα - Eleni Foureira - Fuego - platinum awarding Spain
Ο CEO της Sony Music Iberia, José María Barbat, ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, η Ελένη Φουρέρια και ο Marketing Services & Business Developemt Director της Sony Music Iberia, Domingo Olivo.

Χαρούμενη και συγκινημένη, η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε τη σπουδαία διάκριση, ευχαριστώντας για την αδιάκοπη στήριξη.

Επίσης, το «Fuego» βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της Ισπανίας (APC chart), μπήκε στο Top 10 του ισπανικού Shazam και στο Νο. 1 στο chart του ραδιοφώνου «Los40», ενώ έχει γίνει χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Ελένη Φουρέιρα - Eleni Foureira - Fuego - platinum awarding Spain (1)
Η Ελένη με τον CEO και η ομάδα της Sony Music Iberia.

Η ομάδα που υπέγραψε το «Fuego» έχει βάλει τη σφραγίδα του και στο νέο ξενόγλωσσο single «Tómame» της Ελένης Φουρέιρα, έχει κατακτήσει το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το «Tómame» παρέμεινε επί μία εβδομάδα στην κορυφή των τάσεων στο ελληνικό YouTube και το εντυπωσιακό video clip του μετρά περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Επιπλέον, το single έχει ξεπεράσει τα 350.000 streams στο Spotify, έχοντας μπει σε πάνω από 7.000 playlists.

 

Αφήστε το σχόλιό σας