Το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται επίσημα για την κριτική επιτροπή του «La Banda» είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα εντάσσεται στο «Epsilon TV» για το νέο talent show «La Banda».

Το «La Banda» αναζητά το απόλυτο pop συγκρότημα και για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Το «La Banda» παρουσιάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους διαγωνιζόμενους καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί κρινόμενοι πρώτα από το κοινό προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές.

Από την αρχή κιόλας το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών pop stars. Ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής, έχουν τη δύναμη να δώσουν στο διαγωνιζόμενο την «έγκρισή» τους και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους και να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση του «Epsilon TV» για την Ελένη Φουρέιρα:

«Η βασίλισσα της Pop Ελένη Φoυρέιρα, κριτής στο “La Banda”.

H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, μετά τον θρίαμβό της στην Eurovision, θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουργιου, συναρπαστικού μουσικού talent show του Epsilon TV.

Από τη νέα σεζόν, θα απολαύσουμε την αγαπημένη ερμηνεύτρια σε έναν ρόλο που τον ξέρει πολύ καλά! Από τη θέση του κριτή, η λαμπερή performer, με την εμπειρία της και το δικό της μοναδικό τρόπο, θα ενισχύσει τους συμμετέχοντες στο “La Banda” στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τον στόχο τους.

Η Ελένη Φουρέιρα από τη νέα σεζόν στο Epsilon TV.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας