Το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα συνεχίζει να σαρώνει στην Ισπανία.

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ελένη Φουρέιρα στην Ισπανία, κατακτώντας την κορυφή σε διαδικτυακό chart της χώρας.

H εκρηκτική τραγουδίστρια, που συνεχίζει την πολύμηνη ευρωπαϊκή της περιοδεία κατέκτησε με το «Fuego» την πρώτη θέση της κατάταξης στην ισπανική μουσική ιστοσελίδα «Los40», όπως παρουσιάζεται στη ραδιοφωνική εκπομπή «Del 40 al 1» του Tony Aguilar.

Το «Fuego» είναι πλέον διπλά πλατινένιο στην Ισπανία, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει «κλέψει» την καρδιά του ευρωπαϊκού κοινού.

Στις αρχές Ιουλίου, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής βρέθηκε στη Μαδρίτη, όπου έγινε η απονομή του χρυσού -τότε- δίσκου για το «Fuego» στα γραφεία της Sony Music International, η οποία συνεργάζεται με την Panik Records για την παγκόσμια κυκλοφορία του τραγουδιού.

Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας της, έχει ήδη ξεσηκώσει με ζωντανές εμφανίσεις τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, ενώ έχει τραγουδήσει και στην Ίμπιζα.

Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι επίσης μεταξύ των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στη φετινή διοργάνωση των ισπανικών μουσικών βραβείων «Los40 Music Awards». Η τελετή απονομής θα διεξαχθεί στις 2 Νοεμβρίου στο «Palacio de Deportes de la Comunidad» στη Μαδρίτη.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records το νέο ξενόγλωσσο τραγούδι της, το οποίο έχει τον τίτλο «Tómame» και το υπογράφει ο Alex Papaconstantinou του «Fuego».

 

Αφήστε το σχόλιό σας