Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν να πει «ναι» στην πρόταση συμμετοχής στο «So You Think You Can Dance».

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του «So You Think You Can Dance», στις 21 Απριλίου, με την Ελένη Φουρέιρα να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV», η τραγουδίστρια μίλησε για τους λόγους που την ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση.

Γιατί «ναι» στο «So you think you can dance» και όχι σε μουσικό talent show;

«Προτάσεις, Δόξα τω Θεώ, είχα! Το «So you think you can dance» το επέλεξα, καθώς για εμένα ο χορός είναι έκφραση εξίσου με το τραγούδι. Και τόσα χρόνια συνδυάζοντας το τραγούδι με χορογραφίες απαιτητικές, έμαθα να δουλεύω με πάθος και στη σκηνική μου παρουσία, άλλα και στο σώμα μου. Θέλω λοιπόν να δω αυτό το πάθος και στα παιδιά που χορεύουν, να το δω να βγαίνει από την ψυχή τους. Στο τραγούδι νιώθω ότι ακόμα δεν μπορώ να κρίνω κάποιον, άλλα σίγουρα μπορώ να διακρίνω την ψυχή σε μια εκτέλεση χορογραφίας. Αυτό με κέρδισε!»

Ποια είναι η σχέση της με το χορό;

«Όπως είπα, ο χορός είναι έκφραση, όπως και το τραγούδι, του συναισθήματος, του πάθους που έχει ο καθένας μέσα του, της καλής έντασης που θέλεις να μεταδόσεις στο κοινό. Δεν έκανα ποτέ μαθήματα χορού συστηματικά, αλλά χρόνο με το χρόνο και χορογραφία στη χορογραφία έχω μάθει να ελέγχω το κορμί μου, ώστε να μπορώ να εκφράζω τραγουδώντας όλο το συναίσθημα και την κίνηση που συνδυάζεται.»

Είναι έτοιμη η Ελένη Φουρέιρα για την έκθεση που θα φέρει η συμμετοχή της;

«Η έκθεση για μένα υπήρχε και υπάρχει, δεν υπάρχει πολύ ή λίγο. Από τη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τη ζωή σου τη μοιράζεσαι, ας πούμε, με το κοινό με τον όποιο τρόπο, πρέπει να είσαι σε θέση να δεχτείς και όλα τα επακόλουθα, καλά ή κακά».

Δείτε επίσης: Η Ελένη Φουρέιρα στο trailer
(και την επιτροπή) του «So You Think You Can Dance»

Πάνος Μεταξόπουλος - Ιωάννης Μελισσανίδης - Ελένη Φουρέιρα - Ιβάν Σβιτάιλο - Δούκισσα Νομικού - Πάνος Μεταξόπουλος - So You Think You Can Dance - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας