Η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε στη Μαδρίτη την τιμητική πλακέτα για τις χρυσές πωλήσεις του «Fuego» στην Ισπανία.

Ακόμα μία σπουδαία επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το «Fuego» έγινε χρυσό στην Ισπανία, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο το γεγονός πως έχει κλέψει την καρδιά του ευρωπαϊκού κοινού.

Εν μέσω της sold-out ευρωπαϊκής της περιοδείας και λίγο αφότου κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Caramela», η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής βρέθηκε στη Μαδρίτη όπου έγινε η απονομή στα γραφεία της Sony Music International, η οποία συνεργάζεται με την Panik Records για την παγκόσμια κυκλοφορία του «Fuego».

Χαρούμενη και συγκινημένη, η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε τη σπουδαία διάκριση, ευχαριστώντας για την αδιάκοπη στήριξη.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει ήδη ξεσηκώσει δύο φορές τη Βαρκελώνη και τρεις τη Μαδρίτη με live εμφανίσεις και θα τραγουδήσει προσεχώς στην Ίμπιζα.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ - ELENI FOUREIRA - FUEGO - GOLD - SPAIN
O international marketing manager της SME Spain, Ferran Coto, με την Ελένη Φουρέιρα, τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο και την international product manager της SME Spain, Sara Zamorano.

Η νέα επιτυχία έρχεται τη στιγμή που το «Fuego» συνεχίζει να φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις των ψηφιακών charts σε όλη την Ευρώπη, ξεπερνώντας στο Spotify σε streams όλες τις συμμετοχές της φετινής Eurovision, έχοντας κάνει ρεκόρ με περίπου 25.000.000 streams.

Παράλληλα, το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τις Top 50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως και ακούγεται δυνατά σε όλο τον κόσμο.

Τα επίσημα βίντεο στο YouTube έχουν συγκεντρώσει πάνω από 53 εκατομμύρια προβολές.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ - ELENI FOUREIRA - FUEGO - GOLD - SPAIN
Η Ελένη Φουρέιρα με όλη την ομάδα της Sony Music Entertainment Spain

 

Αφήστε το σχόλιό σας