«Φωτιά» έβαλε στη σκηνή της Eurovision η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision τη Δευτέρα 30 Απριλίου και πρόβαρε το «Fuego», το τραγούδι με το οποίο ρίχνεται στη μάχη του πολυπόθητου εισιτηρίου για το Μεγάλο Τελικό.

Μετά τη Γιάννα Τερζή και την Ελλάδα, ήρθε η σειρά της Ελένη Φουρέιρα και της κυπριακής αποστολής να πραγματοποιήσουν την πρώτη πρόβα του στο «Altice Arena» της Λισαβόνας ενόψει του Πρώτου Ημιτελικού του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 Μαΐου.

Η εκρηκτική εμφάνιση της τραγουδίστριας ξεκίνησε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της στο επίκεντρο της προσοχής. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδά το «Fuego» με κόκκινα φώτα να αναβοσβήνουν στο φόντο και με τέσσερις χορεύτριες να τη συνοδεύουν, ντυμένες όλες με λαμπερά ρούχα.

Στα μισά της παρουσίασης, εμφανίζεται τόσο στην οθόνη όσο και στη σκηνή καπνός. Με ένα τραγούδι που ονομάζεται «Fuego», η φωτιά είναι ένα σκηνικό στοιχείο που δε θα μπορούσε να απουσιάζει.

Η Ελένη Φουρέιρα βάζει κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή της Eurovision, με τις φλόγες να διαπερνούν το πάτωμα της σκηνής.

Φωτογραφίες

Η σκηνοθεσία της κυπριακής συμμετοχής έχει ανατεθεί στη διεθνώς αναγνωρισμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ως χορογράφος για τέσσερις χώρες το 2016 και 2017, καθώς και για τη Γεωργία το 2015.

Πριν φτάσει στην πρόβα της, η Ελένη Φουρέιρα κατέστησε σαφές στους ακολούθους της στο Instagram ότι ήταν πανέτοιμη: «Λισαβόνα έρχομαι…», έγραψε.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας